Снимка pexels.comФинландия оглави списъка на страните, в които хората са най-щастливи.

...
Снимка pexels.comФинландия оглави списъка на страните, в които хората са най-щастливи.
Коментари Харесай

Публикуваха списък на страните, където хората са най-щастливи

Снимка pexels.com

Финландия оглави листата на страните, в които хората са най-щастливи. Класацията е на Организация на обединените нации, написа argumenti.ru. 

Второто място в " щастливия лист " заема Норвегия.  Интересното е, че нито в тройката, даже нито в петицата на класацията, не попадат южните страни. Начело на листата са единствено сурови северни страниц Така на трето място се красира Дания, а на четвърто и пето - Исландия и Швейцария. 

Петицата е последвана от Швеция, Нова Зеландия, Канада и Австрия. Интересен факт е, че в първата десятка не са попаднали страни като Съединени американски щати, Германия, Англия, Франция и Саудитска Арабия, разясняват от " Свободная пресса ".

Русия в най-новата ранглиста за щастливи страни е отстъпила с девет места обратно, спрямо миналата година и по този начин заема едвам 68-а позиция. 

За да бъде изработен описът са употребявани данни от шест съществени фактора - Брутният вътрешен продукт, обща дълготрайност наживота, благотворителност, обществена поддръжка, независимост и корупция като въздействие при приемането на вежни житейски решения. 

Превод " Петел "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР